Den nye E-klasse cabriolet & coupé er klar til sommeren

Den nye E-klasse cabriolet & coupé er klar til sommeren

Sport, design, unik teknologi og sikkerhed i smuk forening.

Den ny E-Klasse cabriolet og coupé.

Nu bliver den ny E-Klasse komplet. Med introduktionen af coupé og cabriolet omfatter programmet nu alt, hvad et Mercedes-hjerte kan begære. Det nye, kraftfulde og rå design kommer næsten endnu mere til udtryk i de sportlige modeller og Mercedes nyeste sikkerhedssystemer, hvilket skaber en reel følelse af afslappethed hos både fører og passagerer.

Med introduktionen af den ny cabriolet præsenterer Mercedes sit nyudviklede AIRCAP-system. Det består af en vindspoiler på tagrammen og et særligt vindskot mellem bagsædernes nakkestøtter, som gør, at luftstrømmen sendes op over passagererne. Dertil kommer AIRSCARF, som er et nyt system, der giver varme omkring skuldre og hals til både fører og passagerer. Begge systemer fås fra starten som ekstraudstyr. Men det er “standard”, at den ny E-Klasse cabriolet er en af de mest avancerede og komfortable cabriolet’er, der findes.

Den ny coupé er naturligvis baseret på samme unikke teknologi som E-Klassen i det hele taget er garant for. Men særkendet ved coupé er et design med en helt egen linjeføring fra den karakterfulde front til den muskuløse bagende. Og de gennemgående sænkbare sideruder uden forstyrrende B-stolpe, er et særkende for E-Klasse coupéens elegance. Linjeføringen går igen i interiøret, hvor alle materialer er forarbejdet med førsteklasses teknikker.

Velkommen til en oplevelse af den komplette ny E-Klasse hos Mercedes-Benz CPH.
Hold dig opdateret
Få nyheder om Mercedes-Benz biler, teknologi, miljø, tilbud og andre interessante emner fra os. Nyhedsbrevet udkommer 6 gange om året.
Tilmed dig vores nyhedsbrev
Kom hurtig videre Find nærmeste afdeling her.