Lej en ny Mercedes til bilferien. Til 2? Eller måske 9?

Lej en ny Mercedes til bilferien. Til 2? Eller måske 9?

Lej din drømmebil til sommerferien.

Der er mange anledninger, hvor det er oplagt at leje en bil. Det kan være til en lang sommerweekend. En hel ferieuge. Eller måske en måned. Og naturligvis i lige den Mercedes-Benz, der passer til jeres ferie.

Mercedes-Benz har måske det bredeste og største bilprogram. Det er din store fordel ved at leje hos Mercedes-Benz Rent. Og med en stjerne på køleren har du garanti for, at du sidder bag rattet i en af de mest avancerede og sikre biler. Spørgsmålet er reelt blot: hvad har du brug for? Eller måske: hvad har du lyst til?

En langtursbil.

Enhver Mercedes er bygget til at løse alle opgaver på en særdeles behagelig måde. En stor sedan eller stationcar til ferieturen, går man bestemt aldrig galt i byen med!

En sportsvogn – åben eller lukket.

Mercedes er berømt for sine sports coupéer og åbne sportsvogne. Men hvilken skal du vælge? Du kan jo prøve at leje dig frem.  

En 4-hjulstrækker.

En kategori af biler, hvor Mercedes dækker alle behov. Ikke bare i terrænet, men så sandelig også på de lange stræk. For komfort er altid et nøgleord for Mercedes.

En minibus.

Er man 6, 7, 8 eller 9, der skal afsted på ferie, behøver man ikke køre i to biler – én Mercedes er rigelig.

For yderligere information, klik her.
Hold dig opdateret
Få nyheder om Mercedes-Benz biler, teknologi, miljø, tilbud og andre interessante emner fra os. Nyhedsbrevet udkommer 6 gange om året.
Tilmed dig vores nyhedsbrev
Kom hurtig videre Find nærmeste afdeling her.