Man behøver ikke være stor for at være stærk.

Man behøver ikke være stor for at være stærk.

Selv om den ny Citan er en mindre bil, er den ikke mindre Mercedes. Citan kan prale af mange egenskaber, der er typiske for Mercedes-Benz: Personlighed, køreegenskaber, kvalitet, sikkerhed og holdbarhed. Citan er specielt udviklet til transporter i byområder, hvor det handler om at sno sig. Og samtidig tænke på miljøet – Citan kører 26,3 km pr. liter og har dermed lavt CO2-udslip. Trods de kompakte ydre mål, fejler størrelsen på lastrummet ikke noget – men det er jo også en forudsætning for, at Citan bliver en god forretning. Læs mere her
Hold dig opdateret
Få nyheder om Mercedes-Benz biler, teknologi, miljø, tilbud og andre interessante emner fra os. Nyhedsbrevet udkommer 6 gange om året.
Tilmed dig vores nyhedsbrev
Kom hurtig videre Find nærmeste afdeling her.