Oplev en helt nyudviklet Mercedes-Benz – Og få pulsen op

Oplev en helt nyudviklet Mercedes-Benz – Og få pulsen op

Mærk din puls.
Den ny A-Klasse demonstrerer med al ønskelig tydelighed, hvorfor den har en Mercedes-stjerne på køleren.

Den vil give dig oplevelser bag rattet, du ikke havde drømt om. Den har et avanceret design med linjer, der flytter sig og giver plads til din egen stil. Interiøret udtrykker flow, energi og kvalitet, som du mærker fra første gang, du sætter dig bag rattet i den ny A-Klasse.

Den er født med den omfattende Mercedes-sikkerhed, som sørger for, at du endnu bedre kan nyde komforten og køreegenskaberne. Og i det centrale media-display kan du docke din iPhone og udnytte dens faciliteter. Vælger du COMAND ONLINE som ekstraudstyr får du også internetadgang, 3D kortvisning og kan vælge din musik som Cower Flow.

Så der er rigeligt i den ny A-Klasse, der kan få din puls op. Og mærk din puls.

Se mere om den ny A-Klasse
Hold dig opdateret
Få nyheder om Mercedes-Benz biler, teknologi, miljø, tilbud og andre interessante emner fra os. Nyhedsbrevet udkommer 6 gange om året.
Tilmed dig vores nyhedsbrev
Kom hurtig videre Find nærmeste afdeling her.