Antos – indrettet til nærdistribution i alle detaljer.

Antos – indrettet til nærdistribution i alle detaljer.

Som den første producent i verden, præsenterer Mercedes nu en lastbil, der er designet specifikt til godstransport over korte eller mellemlange afstande. Navnet er Antos og blandt dens mange fortrin er et udsyn og en manøvredygtighed, der for alvor kommer til sin ret på snævre pladser og aflæsningsområder. Antos er udviklet til at kunne klare mange stop, eksempelvis endagsture i varieret terræn med stor forskel i størrelsen på lasten. Antos leveres med 13 motorvarianter og fås både som trækker og chassisbil. Alle varianter har det fuldautomatiske PowerShift gearskifte.

Læs mere om den nye Antos her.
Hold dig opdateret
Få nyheder om Mercedes-Benz biler, teknologi, miljø, tilbud og andre interessante emner fra os. Nyhedsbrevet udkommer 6 gange om året.
Tilmed dig vores nyhedsbrev
Kom hurtig videre Find nærmeste afdeling her.